TIETOSUOJASELOSTE, ASIAKASREKISTERI

Henkilötietolain 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste

Laadittu 1.9.2019

Viimeisin muutos 1.9.2019

1. REKISTERIN PITÄJÄ

Oulun Matto ja Kaluste 

Y-tunnus 1973311-6

Haaransuonkuja 1

90240 Oulu

Puh: 08-5351700

2. REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

verkkokauppa@omaka.fi

Jouni Isopahkala 

Puh: 08-5351700

3. REKISTERIN NIMI

verkkokauppa@omaka.fi:n asiakasrekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, laskutukseen sekä maksujen perintään ja markkinointiin liittyen. Tietoja voidaan käyttää myös analysointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä suoraan rekisterinpitäjälle.

5. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

•  Etu- ja sukunimi

  Postisoite  

•  Sähköpostiosoite

  Puhelinnumero

  Tilaustiedot

  Rekisteröitymistiedot

  Suoramarkkinointilupa

  Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon liittyvät tiedot kuten maksutiedot, tuote-ja tilaustiedot ja myyjätiedot.

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteriin kerätään tietoja muun muassa tuotetilauksien ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä.

7. TIETOJEN LUOVUTUS

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Jos tuotteen toimitus, palvelun tuottaminen tai laki vaatii, luovutamme välttämättömät tiedot muun muassa seuraaville kolmansille osapuolille:


• Maksupalveluiden tuottajat

• Taloushallintokumppanit

• Toimituskumppanit

• Sähköisten palveluiden tuottajat

• Viranomaiset 

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATE

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.

9. TARKASTUSOIKEUS 

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) yllä mainitulle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa pyyntöihin EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET 

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (esimerkiksi sähköpostitse) yllä mainitulle rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).